## Babinda State School P-12



## **BELL TIMES**

## Prep to Year 6 School hours

School commences at 8:50am. Students arriving after this time **must report their presence to the office** where a late slip will be issued.

Session		Duration		
Session 1	8.50	-	10.55	125 min
Morning Break	10.55	-	11.20	25 min
Session 2	11.20	-	1.20	120 min
Lunch	1.20	-	2.00	40 min
Session 3	2.05	-	3.00	55 min

School finishes at 3.00 pm

## Year 7 to Year 12 School hours

Warning bell at 8.50 am. Period 1 commences at 8.55 am. Students arriving after this time **must report their presence to the office** where a late slip will be issued.

Period	Time			Duration
Bell	8.50			
Period 1	8.55	-	9.55	60 min
Period 2	9.55	-	10.55	60 min
First Break	10.55	-	11.20	25 min
Period 3	11.25	-	12.25	60 min
Period 4	12.25	-	1.20	55 min
Second Break	1.20	-	2.00	40 min
Period 5	2.05	-	3.00	55 min

School finishes at 3.00 pm

